Over Corfinco

ONZE EXPERTISE:
"OVERNAMEBEGELEIDING EN VERKOOP VAN
KMO'S EN BEDRIJVEN IN GANS BELGIE
OP BASIS VAN HET NO CURE NO PAY PRINCIPE"

 

CORFINCO BVBA verzorgt alle overnames en fusies tot een overnamewaarde van 2.000.000 EUR. De bedrijven met een hogere overnamewaarde worden doorverwezen naar SDM Corporate Finance Group NV.

De persoonlijke aanpak van CORFINCO BVBA is zeer belangrijk in de realisatie van familiale bedrijven, waar anderzijds het internationaal karakter van SDM Corporate Finance Group NV belangrijk is bij de begeleiding van grotere bedrijven.
Voor iedere ondernemer met een opvolgingsproblematiek van welke aard dan ook wordt steeds in open communicatie de beste formule uitgedokterd dewelke meestal een professionele en uitgebreide waardebepaling vereist. 
Een dergelijke waardebepaling toont niet enkel een realiseerbare waarde, maar vormt tevens de basis tot een juist advies. Immers de curven van 2 factoren dienen zich te snijden: het wenselijke en het mogelijke.

DE KENNISMAKING:
CORFINCO BVBA is bij een overname de onafhankelijke adviseur en vertrouwenspersoon van uw KMO of bedrijf. Onze specialisten ondersteunen u bij het vinden van de beste kandidaat-overnemer. Op jaarbasis veranderen door onze tussenkomst gemiddeld 20 a 25 ondernemingen van eigenaar.

PERSOONLIJKE AANPAK:
Fusies en overnames vereisen een specifieke aanpak. Het is een zeer complexe materie waarbij discretie en vertrouwen de basis vormen van een eerlijke transactie.
De ervaring leert ons om te gaan met het emotionele van een dergelijk proces, de individuele wensen en standpunten van onze cliënten vormen steeds de rode draad in het op te zetten scenario. Voor CORFINCO BVBA is dit vanzelfsprekend. Een persoonlijke relatie en een zorgvuldige, gedegen aanpak staan daarom centraal in onze werkwijze.
Open contactformulier

Corfinco BVBA

Lt. Lippenslaan 60
2140 Borgerhout (Antwerpen)

Tel.: + 32 (0) 3 380 14 30
Fax: + 32 (0) 3 384 39 24
Ondnr. 0886.316.219

Volg ons op Linkedin